HuzairieHusinBlog: Zairie Baru Terjah OzBloggers.com

Saturday, October 16, 2010

Zairie Baru Terjah OzBloggers.com

Salam dari zairie..

best dengar intipati bajet 2011 tadi.. banyak benda akan ada tak lama lagi..dengar kata mercu tanda pun akan dibina tak lama lagi.. bagus la kalau macam tu... baru lah malaysia akan menjadi negara yang maju.. tak gitu...? ok.. bajet dah cerita.. nie ada benda baru sikit nak kongsi dengan anda semua.. tak tahu la sama ada baru lagi ke tak.. yang penting, sharing is caring.. kan??


pernah dengar tak website GengBlogger.com ..?? siapa tak pernah dengar tak tahu la... website komuniti blogger anda... percaya atau tidak, masa tengah layan blogwalking tadi entah macam mana leh singgah ke website baru nie.. serupa macam geng blogger.. ozbloggers.com.. siapa tiru siapa bukan masalahnya... itu bukan hak kita nak hakimi siapa siapa... apa yang mendatangkan kebaikkan kepada kita, kita ambil la.. 









mari kita story story sikit pasal oz blogger nie... apa yang menarik sangat pasal oz blogger nie...??? menarik nya ia merupakan site untuk anda semua ping blog... so sekarang nie anda dah boleh ping dekat  facebook, innit, geng blogger dan yang terbaru dekat oz blogger nie.. jangan risau kepada anda yang baru nak join oz nie... sama je... pengalaman di Geng Blogger tu  boleh la anda gunakan semasa di Oz nanti.. 

tapi...... tapi...... dan tapi...... zairie tahu mesti ramai tak ada account twitter kan..? untuk pengetahuan anda, untuk join oz nie, anda harus ada account tweet nie... kena connect dengan twiteer... lepas nie kena buat la account baru... nak sign up click kat sini..


dah sign up tunggu apa lagi... sila lah ping kan entry hangat anda tu kat sini... saya sudah ping... anda?? kehkehkeh...




sunggug segak entry aku berada kat oz nie.. hehe


sebelum tu mesti anda semua nak tanya kan..? kenapa ia sama je ngan geng blogger nie..? sebenarnya tak mustahil ia akan sama sebab script nie boleh ambil kat tenet... ambil kat mana zairie tak tahu la...  belum sampai ke tahap tu lagi.. tak kesah la sama ke tak... nak ping jugak... huhuhu


jom terus ke ozblogger.com

p/s : tak perlu persoalkan sama ke tak.. yang penting dapat ping.. hehe






0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)