HuzairieHusinBlog: 4 Hari Zairie Di..?

Thursday, November 25, 2010

4 Hari Zairie Di..?

salam..

hai kawan kawan.. nama saya zairie.. yang nie blog zairie.. awak sihat...? hehe.. ah! cam gedik pulak.. :-)

ok.. firstly i wanna say sorry to u all sebab tak update dalam 4 hingga 5 hari ini.. sebab apa..?? sebab zairie ada kerja luar.. ceh!  tak ada lah.. sebenarnya zairie ada kursus kat sintok kedah dalam minggu nie.. yang cerita pasal kat sintok tu boleh bikin satu entry lagi.. tengok la kalau senang.. zairie nak share dengan korang semua pengalaman di sana.. so... tunggu....... hehehe

ok... terima kasih jugak kat anda semua.. korang memang best la weh! korang memang blogger sejati.. sayang u all semua.. nanti gua belanja roti canai... eh! gua...?? i like.. hehe.. walaupun blog nie ada la tak update sekian lama, tapi korang masih lagi nak hinggap kat blog picisan nie.. walaweh... hehe...

nak cerita sikit je dalam post kali nie.. sebab hari pun sangat sibuk.. kalah barack obama.. just nak share dengan korang semua apa yang berlaku kat blog nie selama tak update.. sharing is caring right.. :-)

1. komen... banyak sangat post yang buat auto publish.. (rasa nya 2 atau 3 post je.. hehe).. jom terjah...





11 komen...?? alhamdulillah.. walaupun tak ada masa time tu nak promote post post tu, tapi zairie dah tahu.. zairie dah ada kawan kawan blogger yang setia dengan blog ni.. sayang korang.. hehe.. buat masa nie zairie tak ada kesempatan nak reply komen korang.. mungkin esok.. janji.. hehe...

2. traffic.. erm.. agak agak nya macam mane la traffic blog aku.. kompem hancus.. dah la tak blogwalking...




alhamdulillah.. walaupun zairie tak sempat nak blogwalking, tapi traffic boleh dikatakan agak maintain.. thanks guy..!! (dalam nada tacing sikit.. ceh! )



erm.. tak boleh lama lama nie.. ada kerja yang perlu dibereskan.. esok baru free.. ok guys! jumpa esok.. blogwalking sampai lebam.. hehe...

(dalam otak nie dah ada 3-4 post untuk esok.. besok adalah hari menulis.. hehe)


salam guys..


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)