HuzairieHusinBlog: Apabila Earning Nuffnang Sudah Menjadi RM 0.00

Monday, November 29, 2010

Apabila Earning Nuffnang Sudah Menjadi RM 0.00

Salam guys!

ha....?? nuffnang buat hal lagi ke..? apahal pulak tiba tiba menjadi RM0.00..?? penat aku kumpul saban hari.. aku sanggup berhujan berpanas untuk menaikkan earning nuffnang nie... senang senang je jadi RM 0.00 ... 

hehehe... relax... sebenarnya tak ada apa pun yang berlaku... nuffnang ok.. dia ok, kita pun ok.. tahu la sebelum nie nuffnang ada buat hal sekejap pasal kes earning.. kali nie tak ada.. ada cerita di sebalik nya.. hehe... so, apa cerita di sebalik nya..?? zzasss...

cerita nya begini...  sudah sampai serunya barang kali aku meng'cashout' duit nuffnang nie... lagi pun cukup cukup la tu kumpul... nanti boleh kumpul lagi... lagi pun memang aku dah rancang nak cash out akhir bulan nie pun... kalau cash out awal bulan depan, memang kompem la cek aku dapat bulan 2.. lambat tu.. tak tahan menunggu beb! penantian suatu penyiksaan..




bila tengok angka nie, rasa dah macam malas lak berblogging... sebab duit tu pembakar semagat aku.. haha... uitt.. statement... 

orang kata bila melakukan sesuatu tu biarlah membuahkan hasilkan..?? so ini lah antara hasil aku berblog.. rezeki allah.. alhamdulillah...

so... nuffnang.. tak mahu ke tukar 0.00 tu kepada angka yang lebih cantik sikit.. BE pun dah tak ada nie.. semua dah rojer and out.. apamacam... haha....

nie nak pujuk sikit encik nuffnang... kenapa nuffnang perlu bagi BE kat aku... hahaha.. sesuka hati aku je paksa.. lantak la... hahaha

sebab 1 :




lihat la en. nuff traffic aku nie.. nak kata mantap, tak ada la mantap sangat.. tapi boleh la dari tak ada... ok.. bayang kan kalau hampir 300 orang bukak blog aku nie sambil diorang tengok iklan dari anda.. siapa yang untung..?? nuffnang jugak.... kira berbaloi la advertiser iklan kan iklan niorang kat site nuffnang.. zairie tumpang untung sikit je.. hehe...


sebab 2




owh.. bintang bergemalapan di malam hari.. ni antara sebab yang best jugak nie... lihat la en. nuffnang... anda dah bagi Skyscraper 5 star.. tak kan nak di biarkan bintang tu malap je.. hiasi la sikit dengan iklan iklan kamu yang best tu.. hehe... kalau tak nak part Sky scraper, zairie ada Large Rec dan Leader Board.. pilih je nak mana.. semua strategik.. hehehe..



fuh! hari nie entry aku semua merepek.. malas nak bermain dengan SEO akhir akhir nie.. nak ikut kata hati pulak time menulis.. hehe....  ok la... nak blogwalking...

assalamualaikum...

1 orang gemar komen entry aku:

  1. kena tunggu rezeki http://wideareas.blogspot.com/

    ReplyDelete

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)