HuzairieHusinBlog: Berblog? Bukan sekarang..

Tuesday, November 2, 2010

Berblog? Bukan sekarang..

salam dari zairie..

oh tidak..!!!! apahal tension semacam je nie... letih betul... otak kalau dah letih memang layak tidur je la... huhu.. hmm.... minggu exam nie memang sibuk betul.. kalah orang bekerja... bukan nya sibuk apa pun.. sibuk duk study.. masa nie la baru nampak budak budak student macam zairie nie jadi ulat buku.. kalau tak.... hampeh... tunggu kuiz atau test je la baru bukak buku... 

minggu ni, actually dari hari jumaat lagi.... berapa hari bulan tak ingat dah..  zairie dah tak sempat nak jengok blog kawan kawan... selalu nya ada je zairie merayap... sampai sesat... jenuh cari jalan pulang.. tapi sekarang... dengan mudah dan senang hati mencari jalan pulang.... hm..... minggu exam memang bukan masa nya untuk berblog.. bukan blog tak penting.. cuma tak ada masa nak pegang lappy nie... terbengkalai dah lappy nie aku tengok........

ok.. nak solat solat pastu keluar pergi study group.... wish me luck k untuk exam nanti ... lepas je abes exam nie... zairie akan berblog tak ingat dunia punya... see u... :D

p/s : tak best la entry tanpa gambar... tak menarik... letak la pape gambar pun ye... hehe....








upin dan ipin pun nak pergi study....

assalamualaikum..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)