HuzairieHusinBlog: Buffered Earning Lagi Untuk Zairie

Wednesday, November 3, 2010

Buffered Earning Lagi Untuk Zairie

salam dari zairie...


kecewa sungguh jawab exam tadi.. susah betul... entah apa apa jawapan yang aku tulis.lantak la.. dari di biarkan kertas jawapan tu kosong baik aku tulis je apa yang terlintas kat kepala otak aku nie ha..... 

macam biasa.. bukak lappy... cucuk berok band dan website pertama yang akan zairie bukak adalah nuffnang.. tengok duit belakang kira.. nak tengok traffic macam mana.. alhamdulillah.. walaupun zairie tak sempat blogwalking tapi traffic still 100++... thanks kat korang semua... macam zairie pernah cakap, korang semua nie la tulang belakang blog nie.. tak ada korang, blog ni tempat zairie merepek je... hehe... 


second, baru bukak earning tu.. tengok... kot kot duit dah cukup rm1000 ke.. hahaha... poyos... rasa nya baru semalam baru dapat Be dari dove.. klik sini.. tapi hari nie, alhamdulillah.. dapat BE lagi dari nuff... Be dari Era.Fm.. radio nombor 1 di malaysia... dan nombor 1 di hati zairie.. hehe... 




so zairie kena buat review jugak pasal iklan era nie.. tak tahu bila sempat buat.. macam tak ada masa lagi.. maybe akan dibuat dalam minggu nie jugak.. yang pasti nya lepas zairie buat review iklan dove dulu... 

ok.... see u...


assalamualaikum..




0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)