HuzairieHusinBlog: Fifa 2011 PS2 Review | Memang Terbaik!

Monday, November 15, 2010

Fifa 2011 PS2 Review | Memang Terbaik!

salam dari zairie..

semalam dah tahap kebosanan dekta rumah nie.. dengan kehandsomeman yang ada nie, terus ambil kunci kereta... start enjin... terus pergi ke Mines.. kat mana mines tu?? Google search jawapan nya..

sampai je kat sana, terus ke kedai games.. tingkat berapa ntah.. yang pasti nya tingkat atas sekali.. malas cakap banyak dah kat kedai tu...

" bos, fifa 2011 ada tak?? "

" alamak.. sudah habis maa.... Pes 2011 ada la.. mau ka?? "

aiseyman... time nie pulak nak habis.. tak apa... terus pergi ke kedai sebelah..

" bos, fifa 2011.. PS2 punya k... "

" ok.. "

fuhh... selamat ada.. kalau tak, penat je zairie datang.. dah la cari parking susah gila... huhu




sampai je rumah tak cakap banyak dah terus main.... peerrrggg... memang best la....

grafik
grafik game nie memang best.. lagi nampak macam real tu... jerawat pun tak nampak....

Pemain
semua player memang up to date la.. semua ada.. kalau main manager tu pening sikit sebab time nak beli player tu dah lupa player tu main club mana sekarang.. hehe

jersi
part nie paling zairie paling suka.. zairie beli fifa yang baru pun bukan sebab apa sangat pun, sebab jersi diorang... memang smart.. tapi rasa macam arsenal punya jersi kurang menarik la season nie.. tak jadi nak beli.. sadis betul.. huhu

tak tahu nak cakap apa lagi dah... korang try la main dulu.. memang superb! 

selamat bermain.. zairie nak pergi sambung manager nie.. nak beli cristiano ronaldo.. hehehe.. (boleh bayangkan tak macam mana ronaldo main kat arsenal.. hehehe)

salam..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)