HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Rosmilanista

Sunday, November 21, 2010

Kenali Blogger | Blogger Rosmilanista

salam..


apa guna kita berblog tapi tak pernah kenal rakan rakan blog kita.. betul tak..? so apa kata kita ambek sedikit masa untuk mengenal sesama kita.. ceh!


anda seorang blogger?? kalau ye, tepuk tangan.. terima kasih...


ok.. untuk segmen buat julung kali nya diadakan oleh zairie sendiri, zairie dan korang semua ingin sangat berkenalan dengan seorang blogger wanita nie.. siapa kah beliau....??


jeng jeng jeng...... (bunyi suspend sikit.. hikhik..)


beliau adalah.......... Blogger Rosmilanista..




serba sedikit mengenai blogger rosmilanista

  1. berblog sejak april 2008 (dah lama tu.. hehe)
  2. menggunakan taglina  " antara khayalan dan realiti "
  3. amat dan sangat berminat dengan coklat, bola sepak dan muzik.. (kalau tengok blog dia nie banyak cerita pasal bola.. terbaik lah.. bukan semua perempuan suka dengan bola nie.. hehe)
  4. dalam blog dia, dia dah pesan dah " its all about my life, music and football.." 
suka dengan blog dia nie.. banyak bunga bunga.. nice.. hehe...

so, apa lagi.. kita terjah la.. jom ke blog  Rosmilanista.. 

thank atas sokongan yang korang berikan..

ppss : kalau dah singgah tu, apa kata alang alang folo sekali.. kan best.. leh tambah list blog korang disamping mengeratkan silaturrahim sesama blogger..  :-)

salam..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)