HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Tiefazatie

Saturday, November 27, 2010

Kenali Blogger | Blogger Tiefazatie

Salam guys..!

mari kita mengenali seorang blogger lagi... agak agak sape yer?? ok... beliau adalah.... ehem ehem.... siapa lagi... blogger tiefazatie.. anda kenal beliau?? ahaks! kalau tak kenal, meh dok rapat rapat... zairie cerita sikit pasal dia.. sikit je.. ok.. :)



cantik tak header dia??? pink colour.. hehe... bukan header je warna pink, kalau korang pergi blog dia background pun warna pink... i like.. hehe... sesuai la dengan jiwa perempuan.. pink...

ok.. nie ada sedikit info pasal tie nie.. 

  1. mula berblog pada april 2010 (awal tahun nie.. kira kira baru dalam 8 bulan.. tapi followers.. perghh.. hehe )
  2. berasal dari kuala terangganu... siapa nak order keropok lekor, boleh rojer dia.. hehe... jangan marah yer tie.. gurau je.. hehe..
  3. kalau korang perasaan la.. tie nie banyak join contest contest yang dianjurkan.. so, kalau korang buat contest, mesti dia join punya.. hehe... 
nak lagi pasal blogger tiefazatie nie?? hehe.. cukup la tu.. 

so tunggu apa lagi?? kita terjah la.. dah terjah blog dia, follow2 la sekali.. merapatkan ukhuwah.. kan kan..? hehe...

klik sini untuk ke blog beliau.. thanks!

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)