HuzairieHusinBlog: Kenapa Facebook Takda Button Unlike?

Friday, November 26, 2010

Kenapa Facebook Takda Button Unlike?

salam guys!

4 hari tak layan facebook.. nie kes zairie pergi ke sintok la minggu lepas.. cakap pasal sintok, tak buat lagi entry pasal tu.. nanti nanti la.. ahaks!

ok.. berbalik kepada tajuk utama kita.. time zairie layan facebook tadi tiba tiba terfikir pulak kenapa la mark zukberg nie tak buat button unlike dekat status seseorang tu kan...?? kalau kita tak suka apa dia tulis kat status dia tu kita unlike je... maksud nya dia paham la yang status kita tu ada orang tak suka..betul tak???


yang nie zairie rembat dekat intense debate punya komen.. kalau korang perasan, bila ada orang komen entry tersebut mesti ada button nie.. betul tak??? kan kan?? hehe.. kalau orang tu komen entah pape, kita tekan je thumbs down tu.. kalau komen dia best, membina, kira gempak la, kita tekan je thumbs up... kan.. contohnyer macam nie..


nampak tak???? kan best... 

berbalik kepada facebook tadi... kalau status orang tu tulis macam nie...

" ari ni aku rasa macam nak cakap i love u je kat semua awek yang lalu lalang kat depan mata aku.. "

kalau korang nak like ke unlike status nie?? kalau zairie , zairie unlike je.. suka suka je dia nak cakap camtu.. kalau buatnya awek aku lalu depan dia macam mana?? hehe

status macam nie kena like..

" zairie nie hensem la i tengok.. hehe.. setuju tak kawan kawan..? "

ok... mari kita tengok kat facebook lak.. 


perasan tak?? kalau kita dah like baru boleh unlike.. yang kat status tu just ada like je.. so, brader mark tu kena la tambah untuk unlike lak...

setuju tak kawan kawan...???

setuju.....! 

bagus.. hehe

salam..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)