HuzairieHusinBlog: Kesian Pulak Koreografer Mari Menari

Sunday, November 28, 2010

Kesian Pulak Koreografer Mari Menari

salam geng!

tercipta sejarah sudah hari ni.. buat pertama kali nya aku layan mari menari kat astro ria nie... baru je abes.. dah tak ada cerita lain waktu nie, tu pasal la layan kejap mari menari nie... boleh la... baru aku sedar yang mari menari nie adalah kesinambungan sehati bedansa.. just nama je kena tukar...

Picture Kredit to sumijelly.com

ha! kenapa tiba tiba pulak kesian kat koreografer mari menari nie?? tak ada la.. tadi time awal cakap, yang next week peserta mari menari kena tukar koreografer diorang.. so, berebut rebut la cop the best koreografer.. dah macam hape dah aku tengok...

ada satu koreografer nie, kesian aku tengok.. tak tahu la nama dia apa.. aku bagi gambaran sikit ea.. korang teka la... hehe... dia lelaki.. tinggi tinggi.. rambut panjang.... ha??? siapa siapa?? 

koreografer nie la yang aku kesian sangat... aku tengok ramai peserta mari menari nie pi terjah dia nie... dia pun dengan rasa bangga dan kacak nya punya senyum je.. kehkeh... rasa rasa nya ada la dalam 6 orang pilih dia... semua pegang badan dia.. kira cop la... pastu, awal  terpaksa tenangkan keadaan yang huru hara tu.. dia suruh koreografer tu buat keputusan... pilih satu pasangan je untuk dia train minggu depan.. ha! part nie la best.. koreografer tu nampak macam serba salah pulak nak pilih.. dia pejam mata... dan dia telah pilih pasangan mana entah.. aku tak ambek port sangat....

pastu awak suruh yang balance balance peserta tu cari koreografer lain lak.. ada seorang peserta nie (peserta lelaki) nak pi la serang koreografer lain, boleh la baju peserta nie tersangkut sekali dengan koreografer rambut panjang nie... terikut sekali beliau.. hahaha.. kelakar lak aku tengok...

sepatut nya pihak menari menari buat la sistem lain.. meh aku cadangkan.. cadang kan je.. huhu..

  1. apa kata suruh peminat diorang je pilih.. tak payah berebut rebut..
  2. cabut undian.. misalnya letak nama koreografer yang ada dalam balang dan peserta cabut.. nasib la kalau dapat koreografer tak best.
  3. tak pun suruh koreografer je yang pilih peserta yang diorang nak train...
  4. last, suruh juri je pilih.. kan senang.. pilih dengan melihat prestasi peserta...
haha.. bagus tak cadangan aku?? tapi mesti orang orang mari menari tak baca nye cadangan aku nie.. hehe..

ok la.. nak layan kau dan aku lak.. layan je la... zzaass...!

salam...

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)