HuzairieHusinBlog: Lagi Vandalisma | Anda Mahu Sex?

Saturday, November 27, 2010

Lagi Vandalisma | Anda Mahu Sex?

salam geng!

hohoho... zairie melakukan kerja menerjah lagi... ingat senang ke nak terjah menerjah nie.. hehe.. kalau korang ingat zairie ada buat jugak entry terjah nie.. kalau belum tahu, baca entry ini..

hohoho lagi... kalau pasal sex memang laju korang klik kan..  apa yang best sangat pasal tu??? tak best pun.. yeke tak best.. hehe.. abaikan.. ok.. yang nie zairie terjah belah tandas kat sebuah shopping complex kat malaysia nie.. kat mana? biarlah rahsia...

ok.. apa yang berlaku kat tandas tu??? jom layan gambar nie.. zzaaassss...!






amacam?? nampak tak apa yang orang tak betul nie tulis???? kalau tak nampak meh sini zairie tulis balik...

" mau sex call lin di bla bla bla"

ceh! siap bagi harga dengan nombor telefon lagi... kesian kat owner nombor tu.. tak pasal pasal kena dajal... tapi zairie rasa nie semua bukan betul pun.. saja je budak budak nie nak menconteng... 

so apa yang pihak pengurusan perlu buat bila ada benda benda macam nie? senang je???

1. sebulan sekali pergi la check tandas tu.. kalau ada conteng conteng padam je.. ke cat balik ke.. budak budak nie pun bukan faham bahasa sangat pun.. cat je la balik... jangan layan sangat budak budak nie..

2. sediakan pak guard / mak guard kat depan toilet tu.. sebelum masuk tandas check dulu.. siapa bawak sebarang alat tulis, tak boleh masuk... dah macam kat KLIA pulak.. hehe..


rasa nya kalau korang pergi tandas awam mesti ada jumpa benda benda macam nie kan??? sakit mata memandang.. tapi nak buat macam mana... 

sama samalah kita menjaga harta awam.. lagi pun harta awam nie kita berkongsi bersama kan...??

renung renungkan....

asssalamualaikum...

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)