HuzairieHusinBlog: Macam Mana La Tak Layan Redtube

Friday, November 5, 2010

Macam Mana La Tak Layan Redtube

salam dari zairie...

apa nak jadi la sekarang nie... tak sangka pulak boleh jumpa benda benda macam nie... dah la kat sini hujan.. bahaya betul... kalau tengok sekarang macam macam kes ada... cakap je nak kes apa... tapi yang paling hots kes khalwat, kes rogol, bla bla dan bla... banyak sangat kalau zairie nak list down kan.. sebelum tu, korang baca tak paper apa entah dan ada satu kes budak ipta kena tangkap khalwat dalam kereta... teruk betul.. buat pun dalam kereta.. kan dah kantoi... tak sabar sabar... tunggu la khawin nanti... 

and the latest one, bila bukak browser jumpa satu iklan baik punya... hampir nak tekan click kat iklan tu.. memang devoobbbb la gua cakap sama lu.. kahkah.... nak tahu iklan apa...? zairie pun tak tahu nak cakap iklan macam mana... korang tengok la sendiri k.... zzzaaaaasssss.....



menarik tak???? dont worry.. ada lagi stok gambar nie... jom zzzaaasssss




yang nie lagi best... siap boleh scan scan lagi.. habis la kalau siapa kena scan nanti... hehehe


gila lor.... kat mana leh dapat software nie.. kahkah....

hm.... see...... macam mana budak budak tak layan redtube...??? oppssss... redtube??? apa tu...? entah la... nak tahu, taip kat search google.. keluar la.. tiub merah ke tiub hijau ke, entah la... hehe... 

so macam mana nie... nak salah kat siapa??? tak nak cakap lebih lebih.. nanti tak pasal pasal kena saman lak.. korang pun boleh fikir nak salahkan siapa... kalau zairie, zairie salahkan satu badan  nie je.. sepatutnya tapis dahulu sebelum di publish kan kepada umum.. sekarang nie bukan macam dulu... budak budak bawah umur pun dah pandai dengat IT nie... kalau diorang jumpa iklan iklan macam nie macam mane... 

tepuk dada tanya selera... nak makan apa malam nie.. huhu.... (apa kaitan heh! )

harap ada pihak yang prihatin dengan isu isu yang nampak macam remeh temeh nie...

assalamualaikum...


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)