HuzairieHusinBlog: Piala AFF Suzuki 2010 | Jadual Perlawanan Piala AFF Suzuki 2010 | Kedudukan Kumpulan Piala AFF Suzuki 2010

Tuesday, November 30, 2010

Piala AFF Suzuki 2010 | Jadual Perlawanan Piala AFF Suzuki 2010 | Kedudukan Kumpulan Piala AFF Suzuki 2010

salam guys!

sukan asia guangzhou baru je habis.. taniah kepada malaysia atas kejayaan yang dikecapi.. kan dah kata malaysia boleh.. hehe... walaupun pasukan bola sepak malaysia tidak mendapat pingat emas, perak mahupun gangsa, tetapi kita semua patut bangga dengan prestasi malaysia yang berjaya melepasi peringkat kumpulan..

dan selepas ni, malaysia akan bermain untuk merebut satu piala lagi.. piala suzuki... kira gah juga la piala nie...  kira mampu menaikkan ranking dunia.. hehe..



cantik kan piala nie.. tapi cantik lagi piala liga juara juara.. hehe...

kali nie malaysia dalam kumpulan yang sangat hebat... susah jugak kalau nak lepas dari peringkat kumpulan nie.. malaysia dalam kumpulan A bersama neara thailand, indonesia dan laos..


kalau nak ikut, memang thailand lah mempunyai banyak kelebihan dalam kumpulan nie.. dulu ingat lagi masa thailand lawan malaysia.. thailand turun player remaja dia je.. boleh lak dia menang... itu dulu.. sekarang malaysia dah kuat.. hehe

ok.. ini group B pulak... Vietnam, Singapore, myammar dan philippines.. dalam group nie zairie rasa vietnam & singapore team yang kuat nie.. 




ok.. jom kita tengok jadual perlawanan piala  AFF suzuki 2010 pulak...



klik untuk pembesaran yang lebih jelas..


ok.. jangan lupa berikan sokongan penuh kita 1 Dec nie.. malaysia akan layan indonesia.. fight nie... hehe...

perlawanan lain pada 1 dec 2010..



sebelum tu.... sorakan  MALAYSIA BOLEH..!!



rasanya diorang mesti pakai jersi baru malaysia tu.. nampak smart jugak.. cari kat uptown semalam tak ada lagi la... nak beli kat al-ikhsan mahal la pulak.. hehe

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)