HuzairieHusinBlog: Prestasi Kemajuan Blog Oktober 2010

Friday, November 5, 2010

Prestasi Kemajuan Blog Oktober 2010

Salam dari zairie...

yang nie merupakan entry tertunggak blog zairie nie... dah masuk 5 november 2010 baru sempat buat rekod kemajuan blog zairie untuk bulan oktober nie.. kalau nak ikut kan banyak lagi entry tertunggak untuk di publishkan... don't gelojoh gelojoh man....

bulan 10 nie zairie kurang sikit blogwalking.. just mengharapkan visitor dari google dan bloggers yang sudi singgah blog zairie nie... boleh kata bulan lepas (oktober 2010) merupakan bulan yang agak sibuk jugak.. time tu lah nak buat final editing untuk report final  projek.. time tu lah nak buat persiapan untuk presention final projek... yang tak boleh blah, time tu jugak lecture nak buat test.. adoi... pecah otak nie.. nak buat macam mana.. perjalanan harus diteruskan jugak walaupun hati nie berat.. 

ok... ada bloggers tanya kat zairie, perlu ke buat rekod kemajuan nie.. bagi zairie senang je.. nak berjaya, kita kena ada target.. kita kena tahu prestasi kita sebelum nya macam mana.. kalau teruk, kita kaji balik.. kenapa kita teruk.. macam mana kita nak improve untuk menjadi yang  terbaik.. 

bulan oktober nie zairie tengok secara kasar ada lah jugak peningkatan dari bulan september.. ada la nampak kemajuan sikit walaupun tak banyak... boleh la....



kalau dari segi uniqe visitor zairie kira kira blog zairie meningkat sebanyak 8%.. boleh la... kalau untuk page views pulak, peningkatan sebanyak 10% .. insyaallah zairie akan cuba yang terbaik lagi... insyaallah..


kalau link referrer... memang banyak datang dari google.. keyword zairie memang hot abes lah... (poyo je. hehe).. banyak yang search pasal kes penceraian akak raja azura.. buktinya :



232 untuk keyword raja azura bercerai... selalu nya nak dapat 200 sebulan pun sakit.. haha.. tapi kan..... bulan lepas zairie tak tahu kenapa zairie banyak sangat bagi tips... zairie rasa bulan lepas tema tips mengetips kot.. hehe... zairie tak kesah pun sebenarnya... sharing is caring kan... :D .. 

nak tahu tips apa, klik sini..

alexa... agak terkejut jugak la bila zairie check alexa rangking tadi.. last zairie check bulan lepas... kalau tak silap time tu alexa zairie dalam 800K.. Tapi agak terkejut jugak la bila check tadi.. alexa bawah 500K! alhamdulillah...



target zairie untuk bulan ni (november zairie akan cuba nak dapat 300K.. insyaallah.. kalau malaysia zairie cuba dapatkan 2K.. doa doakan la ea.. hehe..

ok... kalau bulan september blogger pilihan bulanan zairie teratak usang kan..? so, bulan oktober nie, zairie rasa zairie pilih 2 bloggers nie.. diorang nie rajin betul komen entry zairie.. siapa bloggers tersebut... tunggu je la.. zairie akan curi masa sikit untuk buat review blog diorang dari.. review atas pandangan zairie je k.. hehe..


so, zairie ucapkan thanks a lot kat korang semua yang tak putus putus menyokong zairie walaupun kadang kadang zairie kena hentam jugak sebab ada orang kata berblog nie merepek.. kerana korang la zairie masih lagi berblog.. thanks

 ok.. hope bulan ini lebih baik dari bulan sebelumnya... amin.... 

assalamualaikum...

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)