HuzairieHusinBlog: Redtube : Ada Apa Dengannya?

Sunday, November 7, 2010

Redtube : Ada Apa Dengannya?

salam dari zairie...

ah..! zairie meroyan lagi... nak berkongsi cerita a.k.a gosip panas dengan korang semua.. semalam dah la zairie meroyan dengan entry ini, masuk air apa... huhu... perlu ke cerita pasal benda alah nie.. tapi kalau tak cerita ramai yang tak tahu.. sepatut nya kita kena ambil tahu apa yang berlaku di sekeliling kita.. terutamanya dekat blog kita.. 

agak terkejut jugak la bila bukak stat dekat blog tadi... rasa nya baru semalam zairie post entry nie.. tak sangka boleh mencecah hampir 400 pageview dalam sehari..! 

buktinya...


apa la yang menarik sangat pasal redtube nie.. zairie pun tak faham.. jap.. jangan tanya zairie lagi ok apa itu redtube... rasanya dah banyak dah orang bagi tahu kat sini..  baca je komen komen mereka.. pasti korang akan dapat jawapannya.. kalau malas pun search je kat google.. 

menarik ke??? tak kan... tak mendatangkan faedah langsung... asal la malaysia tak block kan je website macam tu.. huhu.... yang pelik nya asal dorang cari redtube kat blog zairie nie.. daripada diorang cari pasal redtube, baik dorang baca  pasal tips blogging ke, tutorial ke, review BE ke.. dapat jugak info or imput.. nie cari benda benda macam tu.. memang la tak jumpa.. huhu.. 

yang nie lagi best... tengok la keyword kat nuffnang nie. mana la tahu kot kot ada keyword pelik ke.. opss.. memang pelik keyword nie.. ramai lak tu yang cari... adoi.... 

yang nie jumlah visitor yang cari pasal redtube nie... (semalam punya)



yang nie pulak yang hari nie..




Oh My God.. perlu ke search keyword macam tu??? huhu.....

kesimpulannya senang je.. dalam dunia di hujung jari anda nie, kalau baik yang anda cari, maka baik la yang anda dapat.. begitu jugak sebalik nye..

ilmu kat dunia nie memang boleh kita belajar tanpa batasan.. persoalannya macam mana kita nak apply kan balik ilmu tu...

renung renungkan.. dan selamat beramal...

assalamualaikum... 

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)