HuzairieHusinBlog: REVIEW ADVERTISMENT BUFFERED EARNING | Dove Chocolate

Thursday, November 4, 2010

REVIEW ADVERTISMENT BUFFERED EARNING | Dove Chocolate

salam dari zairie..

baru sempat buat review untuk iklan BE dari dove .. padahal iklan nie dari hari isnin hari tu dapat.. alhamdulillah... rezeki allah.. sebelum tu, ada blogger tanya zairie.. tak ingat mana satu blogger tu.. sorry ea.. dia tanya masa dapat BE kena buat review ke untuk iklan yang zairie dapat.. ok... untuk jawapan persoalan tu, baca entry ini.. panjang sangat kalau nak terangkan... hehe


ok.. honestly zairie ingat iklan dove yang zairie dapat ni iklan shampoo... shampoo dove tu.. ingat  diorang nie buat product terbaru.. shampoo warna chocolate... hampeh.. tertipu den.. sebab tu salah satu sebab zairie buat review BE yang zairie dapat sebab nak tahu iklan apa nuffnang bagi kat zairie.. tak ada la kita tertanya tanya iklan apa yang dok berjoget joget kat blog aku tu.. huhu... 


ok... mulakan review... zairie tak banyak sangat info pasal nie.. apa yang boleh kita share, kita share ok.. sharing is caring right..? :D


untuk pengetahuan korang semua, dove chocolate nie merupakan cokelat k.. bukan shampoo... si, boleh di makan... kejap lagi zairie tunjuk sikit gambar cokelat dove nie.. memang layan beb! huhu.. 




kalau tengok cokelat cokelat dove nie, memang meleleh punya... ini kalay yang kaki cokelat nie, memang layan... tak pun sambil tengok wayang layan dove chocolate nie.. layan beb! boleh kata banyak jugak koleksi cokelat dorang nie... bisa buat perut ku berbunyi sekarang.. hehe



yang ini cokelat susu - peanut butter..


nampak sedap kan...  jom tengok kandungan cokelat nie.. berapa peratus lemak dia..  makan cokelat kan gemok.. tapi yang pelik nya, zairie makan tak gemok gemok.. adoi.. huhu


leh tahan jugak calories dia.. total fat.... hehe...

jangan ingat dove chocolate jual cokelat je ok. diorang pun ada jual ais kerim... kalau cokelat dah sedap, ais kerim jangan tanya la.... layan.....




apahak perut aku tiba tiba bunyi nie.... hmm.... bila la leh dapat ais kerim nie.. huhu... 

ok.. maklumat lanjut pasal dove chocolote nie boleh klik sini..

sebagai penutup, jom layan video comercial dove chocolate nie... zzzaaaassssss......








ok... so, harap korang dapat sikit info pasal dove chocolate nie... buhbye!

assalamualaikum..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)