HuzairieHusinBlog: Traffic Blog Kembali Stabil Selepas Final Exam

Tuesday, November 9, 2010

Traffic Blog Kembali Stabil Selepas Final Exam

salam dari zairie..

yang nie merupakan kesimbungan entry zairie yang ini.. masa minggu exam memang tak sempat langsung buat blogwalking.. kalau sempat pun ada la dalam 5 hingga 10 minit.. so, tak sempat nak gosip gosip dengan bloggers lain.. hehe... so, setelah kemerdekaan diberikan kepada kami, maka dengan ini dapat lah kami berblog sakan.. wawaawa....

push stop.. 

nak kongsi dengan korang semua.. saja nak bocor sikit traffic blog zairie masa exam.. sangat teruk... zairie menharapkan pengunjung setia blog ni + rakan bloggers yang sudi link kan zairie dekat blog list mereka dan mereka yang datang dari search goggle.. thanks.. apa yang zairie sempat buat adalah cuma buat auto publish post je untuk memastikan blog ni tak bersawang tebuan atau labah labah... 

so... ini lah hasilnya... tanpa blogwalking.... see....



kalau nak bandingkan dengan bloggers lain memang tak terlawan zairie... ini lah yang mampu zairie lakukan untuk setakat ini.. esok lusa tak tahu... zairie akan cuba memperbaiki apa yang menjadi kelemahan zairie...

korang tengok sendiri pun dah tahu kan... memang tak se-ia dan sekata.. kejap naik kejap turun... adoi.. tapi zairie bersyukur sebab ada jugak orang yang sudi jengok zairie kat sini walaupun seorang.. huhu.. 

8 nov tu semalam... dah kembali stabil ke angka biasa.. hope terus konsisten dan terus meningkat... amin.. hehe...

nak kemas barang barang jap.. dah nak balik KL.. yeepppeeyyyy..

buhbye!

zairie : Luv u O'll guys.. :D

assalamualaikum..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)