HuzairieHusinBlog: Typing Speedtest | Uji Kepantasan Menaip Anda Di Sini

Saturday, November 13, 2010

Typing Speedtest | Uji Kepantasan Menaip Anda Di Sini

salam dari zairie..

korang rasa korang dah cukup pantas menaip?? dah cukup pantaskah jari korang menekan keyboard..?? kalau dah... buktikan... kalau belum.. mari uji disini... huhu..

ok tak mukadimah zairie.. haha.. poyo.. zaire ada jumpa satu web site nie.. website nak uji kepantasan typing kita.. siapa yang kerja menaip naip nie, elok la cuba.. memang berbaloi... dari sini korang boleh improve speed typing korang.. zairie dah cuba.. anda bila lagi...? hehehe...




macam mana nak guna benda alah nie.. relax.. dont be gelojoh gelojoh man... be a cool.. mudah je.. korang taip je apa yang ada kat skrin tu.. kalau dia tulis " abang zairie handsome" korang tulis je "abang zairie handsome" walaupun dia dah memang handsome.. hahaha... 

contohnya.. :

ha... nampak tak?? korang tulis apa yang dia nak.. ingat.. korang ada 60 saat je untuk menaip semua perkataan yang dia bagi.. tak lebih tak kurang..lagi pantas korang taip.. lagi banyak markah yang korang dapat.. tapi kena betul la apa yang korang tulis.. jangan dia suruh tulis ayam korang tulis tenuk.. kompem.. kompem salah.. hehe..

dah cukup masa 60 saat, keluar la keputusan.. tak perlu tunggu berhari hari.. direct.. siap time tu jugak.. yang nie zairie punya result.. gempak bukan.. miahahaha...



ok la tu.. 1 je salah.. maybe terlampau pantas sangat kot taip.. hehehe... 



so keputusannya... zairie boleh menaip 36 perkataan seminit.. macam mana kalau sejam?? berapa ribu perkataan?? darap la.. 36 x 60 = ?  (kira sendiri ea.. hehehe)

berminat...??? sudah cukup bersedia nak menyahut cabaran 60 saat.. klik


Selamat berjaya.. pastu bagi tahu ea korang nya berapa.. zairie nak tahu jugak.. hehehe..

assalamualaikum..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)