HuzairieHusinBlog: Aku Nak Mengadu Dekat Aduan Rakyat Tv3 Boleh..?

Monday, December 20, 2010

Aku Nak Mengadu Dekat Aduan Rakyat Tv3 Boleh..?

entah la.. tak tahu nak cakap apa... hari tu pergi taman reaksi yang popular kat Kuala Lumpur.. memang ramai gile orang.. parking..??? jangan cakap la.. sampai ada parking dekat divider jalan tu.. masa tengah cari parking tu, terjumpa dengan satu kereta nie.. memang panas gila tengok kereta nie.. rasa macam nak tembak guna bazuka je.. tak pun tembak dengan senapang M16.. baru dia ada akal sikit...

nak tahu kenapa bengang sangat... sebenarnya tak ada la bengang pun.. just kecewa je dengan sikap pemandu yang mementingkan diri sendiri nie... 


nampak tak..??? satu kereta di kronker 2 petak parking.. nak kata dia pakai bus, tak jugak.. kecik je kereta dia.. tapi kenapa perlu sampai 2 parking bang/kak...  bertimbang rasa la sikit.. kalau dah keluar kereta tu dan nampak parking tak betul, masuk la kereta balik.. betulkan... susah orang nak parking... 

so kalau owner kereta nie baca entry nie, hope ambil iktibar ye.. susah pemandu lain nak parking...

renung renungkan..... =)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)