HuzairieHusinBlog: Cek Dari Nuffnang Bakal Sampai.. Thanks Nuffnang! | Apa Aku Nak buat Dengan Duit Nuffnang Nie?

Friday, December 31, 2010

Cek Dari Nuffnang Bakal Sampai.. Thanks Nuffnang! | Apa Aku Nak buat Dengan Duit Nuffnang Nie?

alhamdulillah.. bersyukur sangat sangat dengan rezeki yang allah berikan kepada zairie.. dah la baru gaji.. pastu cek dari nuffnang bakal sampai dalam beberapa hari je algi... owh...! tidak sabar rasanya... hehe..

ini lah best nyer berblog... bukan setakat kita berkongsi ilmu dan bertambah kenalan dalam dunia maya nie, tetapi kita dapat site income dari hasil kita berblog.. daripada berfesbuk yang tak dapat duit.. baik kita berblog dan berfesbuk.. duit dapat, kawan pun dapat.. betul tak..? 




tadi time bangun tidur je terus dapat panggilan telefon dari seorang blogger yang merangkap abang sedara zairie jugak... lebih kurang macam nie la perbualan kami....

zairie  : assalamualaikum....

NSham :  wasalam... dah bangun ka??? 

zairie  :  dah... dah lama bangun.. (padahal baru je bangun.. wakakaka)

Nsham : nak bagi taw, yang duit nuff Nsham dah naik.. thanks bagi tips camna nak naik tempoh hari.. hehe

zairie  : tak ada hal la.. no poblem punyer!! kehkeh.. dah cukup RM 50 baru leh cashout taw.. kumpul lagi.. hehe..



ha...! lebih kurang macam nie la perbualan kitaorang.. hari tu dia ada tanya macam mana nak naik income nuff nie.. so zairie bagi la sikit tips.. sikit je.. sebab zairie pun tahu sikit je... 


nak singgah blog NSham boleh la klik sini.. thanks..

okeh... bye korrruuunnnkkkk!!! ops.. tertiru gaya cik epal lak... sory ye cik epal.. =)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)