HuzairieHusinBlog: Fan Page Blog Eyqa.. Jom Ramai Ramai Pakat Like

Saturday, December 25, 2010

Fan Page Blog Eyqa.. Jom Ramai Ramai Pakat Like

sepatutnya promotion fan page nie zairie buat semalam.. tapi memandangkan zairie habis kerja pukol 10 malam dan balik terus ke katil yang empuk lagi best so tertunda la sampai sekarang nie.. baru dan nak buat.. hehe... tapi zairie tak kan lupa janji zairie... 

sebelum tu korang semua pernah singgah tak kat blog eyqa nie..?? rugi woh tak singgah.. lepas singgah blog zairie nie boleh la singgah blog dia.. okeh... orait.. sekarang nie bukan sesi promosi blog.. promosi tu dah lama habis.. insyaallah akan zairie buat lagi.. depends kepada masa   =) tetapi zairie nak promote satu fan page nie.. fan page blogger eyqa..!



fullname blog nama fan page dia.. hehe.. sejak ditubuhkan pada november 2010, eyqa sudah mempunyai 14 people like this.. so, boleh la like kalau siapa tak like lagi.. lagi pun korang kan suka like.. kan kan..?? hehe...

siapa yang tak like lagi boleh la like.. KLIK SINI..


P/S : siapa agak agak ada fan page tu nak zairie heboh hebohkan boleh la KLIK SINI.. Cepat.. masa terhad.. 


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)