HuzairieHusinBlog: Followers Blog Zairie Sudah Mencecah 1000!

Monday, December 6, 2010

Followers Blog Zairie Sudah Mencecah 1000!

salam 1 bloggers..

sekarang nie zairie sangat sibuk dengan sesi suai kenal bloggers.. banyak sangat yang join.. terharu zairie.. terima kasih ye siapa yang telah memberi sokongan.. korang memang best lah! pagi nie bila bukak blog sangat terkejut.. macam tak percaya... followers blog zairie sudah mencecah 1000...! Alhamdulillah... nie lah antara cita cita zairie masa start blogging dulu.. zairie nak kumpulkan 1000 followers.. so, mulai hari nie zairie kena tukar balik cita cita tu.. sekarang cita cita zairie nak kumpul 2000 pulak.. hehe.. insyaallah kalau zairie setia lagi berblogging..


nanti la zairie buat entry khas pasal benda nie k.. 

so, zairie harap korang terus la support blog nie ye.. tanpa korang yang best best nie, blog nie hanya bermain di pinggiran je... hehe...

okeh... nak pi kenal sorang blogger nie jap... hehe...

bye! thanks korang..... 

p/s: harap harap kita semua berjaya dalam berblogging nie...  :-)

assalamualaikum dan salam 1 blogger's...

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)