HuzairieHusinBlog: I Love To All My Beloved Friends

Sunday, December 19, 2010

I Love To All My Beloved Friends

hye guys! 


dah lama jugak ea zairie tak kongsi cerita cerita jiwa nie.. asyik dengan isu semasa je.. tak kesah la.. yang penting zairie tak pernah lupakan semua kawan kawan zairie... hmm... korang mesti terfikir kan... apahal la zairie nak buat entry nie macam nie.. nak kata friendship day lambat lagi.. tarikh friendship day bile ea? hehe... sebenarnya kalau nak buat cerita menghargai kawan kawan kita tak perlu tunggu hari hari tertentu.. macam hari raya.. orang ingat hanya  hari raya je orang akan mintak maaf.. betul tak..? =)



teddy bear untuk korang.. comey tak.. penat i copy paste kat google images.. hehe...

kenapa kawan penting..?? kawan sebenarnya orang yang paling rapat dengan kita selepas ibu bapa.. kadang kadang kawan boleh jadi lawan.. kadang kadang juga lawan boleh jadi kawan.. kawan jugak boleh membuat kan kita jatuh... kawan jugak boleh membuat kan kita bangun.. so.. pandai pandai lah kita mencari kawan agar beliau boleh menegur akan kesilapan kita.. kan.. =)

zairie bersyukur sangat sangat sebab zairie mempunyai kawan.. kawan di alam yang nyata dan kawan kawan yang berada di alam maya.. terutamanya kawan kawan dekat blog.. thanks sebab sudi jadi kawan zairie.. thanks jugak sebab bersama sama zairie dalam dunia berblog nie.. zairie faham.. tanpa kawan kawan seperti korang semua, pasti zairie dan blog nie tak kemana... kan.. ?

bila kita berblog pasti ada suara yang bertanya... ' kenapa awak buat blog ....? '

jawapan zairie senang je.. sharing is my life and sharing information what i know with all my friends.. sharing is caring kan.. =)
blog zairie nie jugak kadang kadang menjadi luahan isi hati zairie.. luahan rasa marah.. rasa cinta.. rasa sedih.. semua nya disini.. contohnya seperti ini, yang ini, ini dan ini.. banyak lagi.. tapi itu antaranya lah.. bila zairie ada masalah dan zairie update kan masalah zairie dalam blog nie, pasti akan ada kawan kawan blogger yang berikan sedikit semagat untuk zairie solve this problem.. ini lah kawan.. tak semestinya kita berkawan waktu senang je.. susah senang bersama.. itu lah kawan...

so.. zairie ada lagu khas untuk to all my beloved friend.. lagu tentang bulan.. pernah dengar tak??? memang khas untuk kawan kawan... jom dengar..




best kan...??

okeh la.. akhir kata dari zairie... hargai lah apa yang kawan kita lakukan untuk kita... walaupun kecil pengorbanan dia kepada kita, ia amat bermakna buat kita... kan...

zairie sayang semua kawan kawan zairie.. terima kasih zairie ucapkan.. =)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)