HuzairieHusinBlog: Kami Ada Fan Page Blog

Friday, December 24, 2010

Kami Ada Fan Page Blog

assalamualaikum...

nak buat promosi sikit boleh..?? dah lama tak buat promosi besar besaran nie.. hehe.. selalunya zairie buat promosi blog je kan...?? kalau tengok sesi suai kenal yang zairie buat dulu memang dapat feed back yang baik.. thanks pada yang join.. sayang korang =)

so kali zairie nak wat lagi promosi.. kepada yang sudi join la.. tak paksa.. yang penting korang sudi join... kali nie zairie nak buat promosi Fan Page Blog korang pulak... sebab zairie tahu sekarang nie ramai dah blogger dah ada fan page.. betul tak..? hehe.. so i think better i do something with your fan page tu.. betul tak..?? 

siapa tak like lagi boleh la like ea.. hehe




so apa syarat syarat nyer...?

1.  buat satu entri bertajuk " Kami Ada Fan Page Blog "

2.  header blog zairie 



3. cerita kan kenapa korang buat fan page nie.. untuk apa diwujudkan..? Bila diwujudkan..? dalam entri korang tu pastikan ada link terus ke fan page korang..

4. dah settle semua, tinggalkan link entri korang tu kat ruangan komen entri ni..

mudah kan..?? so tunggu apa lagi.. jom sertai kami ada fan page blog.. =)


notes :

1. boleh tag kat siapa siapa yang korang nak.. tag tak pe tak tag pun tak pe.. 
2. pastikan korang ada fan page ea.. yang tak ada tu boleh terjah blog zack entry nie.. dia ada buat tutorial pasal nie.. klik sini.


TARIKH TUTUP : 
11.59PM / 25-12-2010 (SABTU)


p/s :Siapa join dulu, maka di promote dulu la fan page dia...  terima kasih pada yang join.. =)



0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)