HuzairieHusinBlog: Karnival Konsumer 2010 Putrajaya | Karnival Di Putrajaya 2010

Saturday, December 4, 2010

Karnival Konsumer 2010 Putrajaya | Karnival Di Putrajaya 2010

selamat pagi!

so apa plan pagi pagi nie...?? kalau tak ada plan nak pergi mana, zairie ada plan nak bawak korang.. nak tahu pergi mana..?? jom pergi Karnival konsumer putrajaya 2010...

sebenarnya karnival nie dah start semalam dah 03/12/10 sampai 05/12/10.. so, sempat lagi kalau nak pergi... macam macam aktiviti yang ada kat sana.. rugi tak pergi....


apa yang ada dekat karnival konsumer putrajaya nie...?
  1. ada gerai makan.. kalau lapar ke haus boleh singgah jap
  2. pertandingan akutik
  3. persembahan artis
  4. mini concert (live band)
  5. permainan kanak kanak
  6. pertandingan mewarna
  7. pameran autoshow.. (nie yang paling best rasa nya.. hehe)

so.. kalau tak pergi mana tu hari nie, boleh la datang.. tak rugi...

okeh... assalamualaikum...

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)