HuzairieHusinBlog: Kemeriahan Menonton Perlawanan Malaysia Indonesia Di Kedai Mamak | Keputusan Perlawanan Akhir Piala Suzuki AFF 2010 Malaysia lawan Indonesia | Malaysia Juara Piala Suzuki AFF 2010

Wednesday, December 29, 2010

Kemeriahan Menonton Perlawanan Malaysia Indonesia Di Kedai Mamak | Keputusan Perlawanan Akhir Piala Suzuki AFF 2010 Malaysia lawan Indonesia | Malaysia Juara Piala Suzuki AFF 2010

Hye guys..!!!! sebelum tu... taniah malaysia ...!!!! malaysia juara piala suzuki AFF 2010.. negara ke-4 yang memenangi piala suzuki nie.. taniah kat k.rajagopal bawak malaysia ke tahap nie.. sangat nie.. pss... lepas nie rajagopal dapat pangkat Dato' la... bagi zairie memang layak pun.. dia banyak bawak malaysia ke tahap yang tinggi... syabas player malaysia dan k rajagopal....!!!!

walaupun tak dapat pi stadium gelora bung karno kat indonesia tu, tapi bukan bermakna gua tak memberi sepenuh semangat gua kat malaysia.. eceh! gua gua lak.. hehe... bukan selalu kan... tadi pikir pikir balik malas pulak nak tengok game nie kat rumah.. macam kurang menarik je.. tanpa berfikir lagi, terus decide nak tengok kat kedai mamak... sampai sampai je.. seperti yang dah di agakkan.. ramai giler kot orang.. datang lambat memang dapat seat last sekali la.. tapi tak pe.. selamat mamak tu pasang screen besar tu.. so nampak jugak la game tu.. kalau tak.. huh!



nampak tak screen tu..?? jauh giler kan dari tempat aku duduk.. korang tengok je la ramai ke tak orang.. semangat bola habis nie.. hehe

90 minit kat kedai mamak tu best habis la.. memang rasa seperti kat stadium.. ramai orang satu.. pastu ada seorang nie bawak pulak benda tiup tiup tu.. macam hon bunyi dia.. entah apa nama nyer.. nanti aku google kan.. huhu...



memang riuh habis la.. time malaysia attack je.. pakat sorak habis... tapi memang respect gila la sama fahmi.. lu the best keeper la bro..! terbaik..! fahmi nie banyak save bola kot.. gempak kan dia.. hehe... game nie memang best.. dua dua team saling attack.. tak bosan tengok.. tapi honestly aku cakap, team indonesia nampak main kasar sikit.. awal permainan pun dah boleh nampak dah.. pastu dah lama sikit  2 2 team main kasar.. hehe....

so ini lah keputusan penuh piala suzuki AFF 2010 Malaysia melawan Indonesia..

MALAYSIA 1 - 2 INDONESIA

KEPUTUSAN RASMI PIALA SUZUKI AFF 2010
(malaysia menang aggregat 4-2)



sekali lagi taniah  kepada malaysia... mutu permainan bola sepak negara dah semakin nampak.. lepas nie kompem nama malaysia akan menjadi satu nama besar di asia dalam permainan bola sepak.. insyaallah...  =)


MALAYSIA BOLEH...!!!

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)