HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger Baru | Blogger Cikgu NSham

Friday, December 31, 2010

Kenali Blogger Baru | Blogger Cikgu NSham

wah.. dah lama jugak zairie tak buat review blog nie kan..? last sekali zairie buat time segmen kenali blogger bulan lepas..  thanks ye pada yang join... banyak kesan positif kepada blogger yang zairie review hari tu.. contohnya seperti blogger Yul nie.. kalau tak silap masa zairie review blog dia baru followers dia dalam berbelas belas.. sekarang... pergghhhh.. mantap sih... taniah yul atas usaha anda dalam berblog nie.. keep blogging ya... =)

okeh.. berbalik kepada tajuk.. hari nie terasa nak review pulak satu blog nie.. blog nie memang lain dari yang lain.. kebanyakkan entry entry beliau banyak kepada arah pendidikkan dan informasi..  kalau korang nak tahu, owner blog nie merupakkan seorang pendidik.. cikgu sih! =)




simple je blog cikgu nie.. aik.. iklan nuff keluar.. BE ke tu cikgu.. masyuk nampak.. hehe..  

okeh.. bagi zairie memang tak rugi kalau korang pi singgah sat blog dia.. banyak benda yang kita dapat. misalnya seperti pemberitahuan/peringatan dan sebagainya... tak caya?? percayalah..

entry cikgu NSham yang boleh korang baca :

  1. Semak status daftar pemilih anda.
  2. jadual gai pembayaran kakitangan awam dan guru 2011.
  3. pembiyaan ujrah 3% kepada 1%.
  4. semakan peminjam PTPTN yang blacklist.

banyak lagi imput yang akan korang dapat.. tak salah kalau korang follow blog dia.. tak rugi.. lagi pun boleh tambah kenalan.. kan kan.. =)

jom singgah blog cikgu NSham..


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)