HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Aziluz

Thursday, December 2, 2010

Kenali Blogger | Blogger Aziluz

salam blogger's...

jom kita teruskan sesi suai kenal kita dengan seorang blogger lagi... kali nie zairie dah pilih seorang lagi blogger.. dan blogger tersebut ialah............  blogger aziluz....


lawa crocs.. warna merah lagi.. hehe....

ok.. jom.. sedikit mengenai blooger aziluz ...

  1. mula berblog sejak may 2009
  2. menggunakan tagline ' aku dan 1,2,3' (hm.. apa yang 1 2 3 tu awak..? hehe)
  3. blog dia banyak menceritakan apa yang dia nak cerita.. contohnya seperti luahan hati dia, kehidupan seharian dia.... nak tahu lebih, pi terjah blog dia.. hehe
  4. pasal diri dia, dia cakap ' crazy... i'll talk to you if you talk to me first.. ' (so, i tegur u dulu ye... hai aziluz! hehe)

okeh ! Top 5 entry dia yang best.. (dari mata zairie)

  1. di dalamnya tahi
  2. berlakon bodoh
  3. gemok baca ni
  4. cukup babi tak?
  5. sedih kan awak..
ok... nak tahu lebih, boleh kita semua terjah blog dia...


P/S : Dah terjah, jangan lupa tinggalkan jejak korang.. senang dia nak terjah korang balik.. hehe... ppssss... jangan lupa follow sekali ok.. :D

salam bloggers..

klik sini jika anda mahu kenali blogger's yang lain

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)