HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Deqdeq

Friday, December 3, 2010

Kenali Blogger | Blogger Deqdeq

salam semua..

kita mendaki dan terus mendaki... jangan ada siapa pun yang tertinggal semasa mendaki.. biar kita sampai ke pucak sama sama... kan...?? 

okeh.. jom kita berkenalan dengan blogger deqdeq pula... kalau ada yang dah kenal, bagus la.. kalau yang belum tu, jom kita sama sama berkenalan dengan dia..


simple je header dia.. tapi penuh dengan kata kata hikmat.... i like.. :D

sedikit mengenai blogger deqdeq..
  1. mula aktif berblog pada bulan february 2010
  2. tinggal di shah alam.. siapa nak pergi i-city boleh cik deqdeq nie tunjukkan jalan.. hehe..
  3. blog dia banyak info yang boleh di share oleh kita semua
  4. dan yang penting, berbintang libra.. hehe
entry deqdeq yang best!

u want more??? can can... jom terjah blogger deqdeq.. hehe..



p/s : nak berkenalan dengan blogger lain..? boleh klik disini..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)