HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Farah

Saturday, December 4, 2010

Kenali Blogger | Blogger Farah

salam semua...


jom tambah kenalan lagi dengan berkenalan dengan seorang blogger yang bernama farah... 




peace farah.. hehe


sedikit info mengenai cik farah nie.. ;-)

  1. nama penuh nya nur farahiyah Bt nordin (full name tu.. hehe)
  2. umur..??? rahsia.. nak tahu boleh tengok kat blog dia.. hehe
  3. now live in putrajaya.
  4. blog farah nie more to kehidupan seharian dia.. tak caya boleh singgah baca entry2 dia.. kan cik farah.. hehe
  5. rajin join contest
okeh! entry cik farah yang best!
  1. surat cinta oh surat cinta
  2. mari mengenali diri farah (ha! kalau korang nak tahu pasal farah dengan detail, boleh la klik link tu.. )
  3. takut
  4. makan dan tidur
  5. jangan di tanya..
u want more...?? want more jom lepak kat blog cik farah.. superb!


p/s : nak berkenalan dengan blogger lain boleh klik disini. tq..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)