HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Ieda Al-Habsyi

Friday, December 3, 2010

Kenali Blogger | Blogger Ieda Al-Habsyi

salam semua bloggers..

wah.. ada seorang blogger hebat join segment zairie la... hehe... segan lak teman... ceh! hehe... ok.. korang rasa siapa blogger tu..?? rasanya korang dah kenal kot.. siapa yang tak kenal lagi, mari sini zairie kenalkan.. hehe... blogger yang zairie maksudkan ialah blogger ieda al-habsyi.. suka dengan nama dia.. ke arab arab kan sikit.. hehe...


cantik header sis... nak booking satu.. hehe... sis... pandai sis posing depan kamera.. hehehe... jangan marah ye sis.. gurau gurau je.. :-D

ok.. jom kita berkenalan dengan ieda al-habsyi
  1. berblog sejak november 2008
  2. berasal dari ipoh, perak
  3. entry beliau banyak menceritakan kehidupan dia (tak percaya pi la tengok.. hehe)
  4. sudah berkahwin (tapi nampak masih muda... betul tak kak.. hehe)
  5. banyak memberi tips dan info yang berguna untuk di kongsi bersama
entry beliau yang best!
  1. jangan tegur
  2. mari menyental & mengakis lemak
  3. saya cintakan labu
  4. terheret ke lembah dot dot
  5. jersi bola
entry nombor 1 tu best... bila baca kelakar pun ada jugak... hehe... nak baca cerita dia yang best boleh terjah blog dia... jom.. kita terjah BLOGGER IEDA AL-HABSYI

Nak kenal blogger lain, boleh klik disini

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)