HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Liz

Saturday, December 4, 2010

Kenali Blogger | Blogger Liz

salam semua..

hidup tanpa kawan mesti sunyi kan... nak pergi lepak tengok bola kat mamak pun selalu pergi dengan member.. kalau tak ada member lepak sorang sorang je kat mamakn tu.. hehe...

ok... jom kita tambah kawan lagi dengan mengenali seorang blogger yang bernama liz.


tahu tak kenapa kucing hitam tu tengok gadis tu..?? tahu tak tahu tak...??? kalau nak tahu kenapa korang boleh tanya liz sendiri... hehe...

okeh.. sedikit mengenai liz..
  1. aktif berblog pada february 2010
  2. seoarang yang periang.. sebab banyak cakap.. hehe
  3. suka makan dan apa saja yang membuatkan nya senyum..
  4. 'sempoi je' tag line blog liz...
entry liz yang top!

jom tengok tips and entry dia yang best! blogger liz... blog anda best! :-)


p/s : nak kenali blogger yang lain boleh klik sini.. tq.

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)