HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Mencariisteri

Friday, December 3, 2010

Kenali Blogger | Blogger Mencariisteri

salam guys!


uih... jap jap.... sebelum tu siapa siapa yang tengah single, blogger rojer dekat owner blog nie.. dia tengah mencari isteri.. hehe... jangan marah ye.. gurau gurau je.. :-)


okeh...kat mana tadi..?? dah intro ke belum..? belum lagi ea??? hehe... 


so, mari kita teruskan sesi suai kenal kita... kali nie kita berkenalan dengan blogger lelaki pulak...  blogger mencariisteri.




bro.. cantik header... hehe...


jom kita berkenalan dengan dia...

  1. berasal dari negeri perak
  2. mengunakan tagline ' hiburan duniawi ' pada blog nya. (setuju dengan tagline dia.. dunia je semua nie.. hehe..)
  3. seorang yang lembut..baik... jangan di sangka baik yang gila gila.. (gila gila macam mana tu ea..) hehe
okeh... top entry dia yang best!

  1. melayu tak  malu
  2. gambar xx umi nazirah
  3. blogger perlu rajin
  4. cara hilangkan jerawat
  5. tips pikat awek atau bapok (uit.. ada ke orang nak ayat bapok.. hehe)
rasa nya paling best entry pikat awek/bapok.. cam leh pakai pon ada jugak.. haha... 

okeh... apa lagi... jom kita terjah...


Nak berkenalan dengan blogger lain, boleh klik disini..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)