HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Myra Ayreen

Thursday, December 2, 2010

Kenali Blogger | Blogger Myra Ayreen

Salam blogger's..

terima kasih kepada anda yang sudi join segmen kenali blogger.. siapa yang tak join, dan nak join boleh klik sini.. tapi cepat.. sampat 11.59 malam nie je taw.. nanti kalau banyak sangat, tak terbuat pulak.. hehe.. 

ok.. jom kita mulakan sesi suai kenal kita....

blogger yang kita nak kenal kali ini ialah.......... blogger Myra Ayreen.. (sedap nama.. hehe)


coklat + daun daun + seekor burung yang comel...  

sedikit info mengenai Myra Ayreen ..

  1. mula berblog pada akhir novermber 2010 ( selamat datang myra... )
  2. berasal dari kuala terangganu, terangganu (siapa siapa nak order keropok lekor boleh order kat dia.. hehe.. gurau je awak..)
  3. banyak join contest yang dianjurkan oleh blogger blogger..
entry myra yang best (terbaik di mata zairie..)

  1. sorry sayang..
  2. contets carpen sesedap rasa (best carpen nie.. korang mesti baca..)
  3. justin bieber berusia 65 tahun??
ok.. jom kita semua terjah blog dia.. memang best... 


p/s : myra dah bagi tahu... jangan lupa tinggalkan jejak korang dekat  shoutbox dia.... hehe... pesan zairie... jangan lupa follow sekali k.. nanti kalau myra update blog akan keluar dekat reading list blog korang...

happy blogging... :D


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)