HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Nur Hafizah

Sunday, December 5, 2010

Kenali Blogger | Blogger Nur Hafizah

salam 1 blogger's..

hari baru.. blogger baru.. kawan baru... hope hari ini kita dapat berkenalan dengan leih ramai bloggers.. tapi kalau kalau ramai sangat takot ada yang terlepas pandang pulak.. so, zairie fikir baik zairie kenal kan 10 bloggers untuk satu hari.. ok tak..? hehe...

ok.. pembuka sesi suai kenal blogger kita berkenalan dengan blogger muda.. cewah! hehe... blogger hafizah.. hye fiza! :-)


Fiza.. lawa header awak.. nice and simple... BSBG.. mesti korang nak tahu kan apa maksud BSBG tu kan... zairie tahu apa maksud tu, tapi zairie rasa baik korang direct tanya terus kat empunya.. maybe dia ada jawapan yang lebih tepat.. :-)

sedikit info mengenai fiza
  1. aktif berblogging pada may 2010
  2. blogger johor.. (rasa nya la.. betul tak fizah? hehe)
  3. suka menonton cerita CSI
  4. suka melukis dan mendegar lagu korea..
entry fizah yang best!

p/s : nak kenal blogger lain boleh la klik sini.. tq..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)