HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger QueenImah

Thursday, December 2, 2010

Kenali Blogger | Blogger QueenImah

salam blogger..

sudah banyak blogger ye kita dah kenal.. lagi ramai kita kenal lagi bagus.. ye tak..??? merapatkan ukhuwah.. kan kan..?? hehe

ok.. jom.. tak payah intro panjang panjang sangat... blogger yang kita nak kenal kali ni ialah blogger queenimah..


wah... comey jugak... siap ada kesan lipstik lagi kat pipi dia.. hehe.. jgn marah ye awak... gurau gurau je. hehe

ok...  jom kita kenal sikit mengenai dia..

  1. mula berblog pada april 2009 (dah lama jugak nie.. hehe)
  2. berasal dari tawau..
  3. minat memancing?? betul ke?? hehe... bukan senang nak tengok perempuan memancing.. berani ke pegang cacing..? hehe
top 5 entry dia yang best.. (pada zairie la.. hihi..)

  1. doa jatuh cinta (sesuai untuk korang kalau nak jatuh cinta..)
  2. bosan tahap dewata (dewata ke dewasa?? hehe)
  3. awak.. saya sayang awak..
  4. password itu penting
  5. dia atau aku salah orang
itu cuma sikit je pasal dia.. nak tahu lebih... boleh terjah blog dia... apa lagi... kita terjah la.. hehe



P/S : dah terjah..?? nanti dah masuk dia, alang alang tu tinggalkan jejak korang and follow la sekali... orait... 

salam blogger..



0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)