HuzairieHusinBlog: Kenali Blogger | Blogger Ummu Isyak

Sunday, December 5, 2010

Kenali Blogger | Blogger Ummu Isyak

salam 1 blogger's

agak terkejut jugak bila bukak blog blogger yang kita nak berkenalan nie... terkejut sebab apa, sebab beliau dah lama gila berada dalam dunia blog nie.. time tu zairie pun tahu apa itu blog.. hehe

so, jom kita berkenalan dengan blogger ummu isyak. :-)


simple je header ummu nie.. senang.. sedap mata memandang.. hehe

ok.. sedikit info mengenai ummu isyak..
  1. mula berblog pada tahun ogos 2009 (lama tu...)
  2. berasal dari kuala lumpur
  3. seorang yang berkebolehan dalam mengajar.. (hope ummu dapat menjadi seorang guru suatu hari nanti.. amin..)
entry ummu yang best!
  1. minyak oh orang minyak
  2. bibik of the year
  3. apabila rakyat didahulukan
banyak lagi entry dia yang best... nak baca jom kita singgah jap blog blogger ummu isyak ;-)

p/s : nak berkenalan dengan blogger lain boleh klik sini.. tq .. :-)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)