HuzairieHusinBlog: Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com

Wednesday, December 1, 2010

Kenapa Saya Mahu Berada di Bloglist Eyriqazz.Com

salam guys!

korang kenal blogger eyriqazz? blogger yang menggunakan tagline 'great teacher onizuka'.. terbaca satu entry terbaru beliau yang yang beliau telah membuka blog list nya.. so, tertarik nak berada  dalam salah satu senarai bloglist dia....


kenapa zairie nak join blog list eyriqazz?
  1. readers eyriqazz boleh singgah blog zairie pulak lepas baca entry dia
  2. blog zairie sentiasa up to date... labah labah tak ada.. so dia tak boleh bersarang di sini.. insyallah.. :-)
  3. merupakan salah satu platform untuk zairie berkongsi cerita/ entry zairie
  4. suka dengan blog cikgu.. hehehe....
ok la.. siapa yang nak join boleh klik sini.. cepat sebelum terlambat.. hehe

p/s : Bro eyriqazz.. dah join and letak ur link dalam bloglist zairie.. 

salam blogger.. :-)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)