HuzairieHusinBlog: Keputusan Perlawan Separuh Akhir Piala Suzuki 2010 : Malaysia Melawan Vietnam

Wednesday, December 15, 2010

Keputusan Perlawan Separuh Akhir Piala Suzuki 2010 : Malaysia Melawan Vietnam

yahooo....!!!!!!!! tak sia sia aku memberi sokongan kat diorang nie.. memang jugak akhir nya... apa apa pun taniah dekat pasukan malaysia yang menang menentang vietnam 2-0 pada separuh akhir pertama... so.. sekarang nie malaysia selesa dengan bekalan gol yang akan dibawa ke vietnam nanti.. hehe..


MALAYSIA 2 -0 VIETNAM




tengok tadi memang malaysia banyak menyerang.. kaw kaw punya serang.. memang semua player vietnam kena jaga gol la... tapi kita semua patut bagi kredit jugak dekat penjaga gol kebangsaan.. fahmi.. dia banyak save shoot dari player vietnam...

so.. dua gol malaysia di score kan oleh safee saali... bravo safee..!! player man of the match...smart giler la dia main.. yang gol first dia tu memang cun... smart..!

so harap malaysia menang atau seri game dekat hanoi vietnam nanti... so boleh terus ke final... 

Taniah MALAYSIA..!! MALAYSIA BOLEH..!!!!!

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)