HuzairieHusinBlog: Keputusan Perlawanan Akhir Piala Suzuki AFF 2010 : Malaysia Lawan Indonesia

Sunday, December 26, 2010

Keputusan Perlawanan Akhir Piala Suzuki AFF 2010 : Malaysia Lawan Indonesia

yahooo....!!!!! akhir nyer malaysia menang jugak game nie.. ingat dah kena bantai dah macam kat tempat indonesia hari tu.. ala.... yang kena bantai 5-1 tu... hehe... tapi malam nie 26-12-2010 pemain pemain malaysia dah buktikan yang kekalahan tempoh hari bukan lah alasan untuk kita patah semangat.. betul tak...???

so ini keputusan nya... 2 gol safee sali 1 gol ashaari samsudin...

MALAYSIA 3  - 0 INDONESIA




Taniah kat player malaysia.. korang memang main smart gila malam nie.. nampak team work tu... hehe..

komen :

sangat kecewa dengan segelintir penyokong malaysia yang suluh laser kat pemain pemain indonesia.. diorang nie lah yang rosakkan perlawanan.. sepatutnya kita sebagai tuan rumah kena tunjukkan yang kita nie adalah tuan rumah yang terbaik.. betul tak..?? baru la orang lain/negara lain akan respect dengan kita... 

Akhir kata..  Majulah Sukan Untuk Negara.. Malaysia boleh..!!!

zairie husin : hope malaysia menang lagi or seri bila main kat tempat indonesia nanti... gud luck untuk korang beb!!!! =)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)