HuzairieHusinBlog: Kita Perlu Contohi Spongebob Span Kuning

Saturday, December 18, 2010

Kita Perlu Contohi Spongebob Span Kuning

spongebob... siapa tak kenal kan..?? kalau korang search kat google just taip "SP" akan keluar suggestion spongebob.. so nampak sangat yang spongebob nie memang dah ramai kenal.. kan..?

sebelum tu korang rasa kenapa kita perlu contohi span kuning nie..?? sebab perangai dia yang kelakar tu kah..? atau sebab dia kuning...? hehe... salah... ! jawapan dia kita perlu contohi spongebob mengenai cara dia bekerja... tengok je la cara dia bekerja macam mana... semangat kan..?? kalau boleh tak balik rumah nenas dia tu.. senang cerita nak tidur terus la kat krusty crabby tu.. hehe.. 

sekarang nie pun aku dah bekerja.. memang penat.. kerja banyak.. yang lama pun tengah buat lagi.. dah ada kerja baru dah.. kadang kadang rasa macam malas je nak kerja... nak duk rumah sambil bulan bulan masuk duit.. hehe.. kalau macam tu kena tunggu jadi bos la.. 



nie meja aku kat opis.. korang tengok je la... bersepah dengan drawing drawing construction.. banyak nak kena buat woo... 8 jam mengadap komputer.. letih jugak mata nie.. nak kena pakai permata hijrah.. hehe...

tapi yang aku kerja nie satu je yang aku tak suka... nak tahu apa....????? kaji gambar nie...


nampak tak..?? yang belah kiri... tu baru orang nak keluar opis.. yang kat highway tu macam mana...??? lagi teruk... sebab tu aku lebih suka nek motor.. boleh mencilok.. hehe....


so.. jangan malas malas nak kerja.. cari nafkah kan.. hehe... selamat bekerja... contohi spongebob bekerja.. rajin dia.. =)


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)