HuzairieHusinBlog: Lady Gaga Diraba?

Thursday, December 23, 2010

Lady Gaga Diraba?

wah.. berita menarik nie.. lady gaga yang top tu kena raba ke..??? OMG...! dengan siapa tu..??? ish ish ish... bahaya betul... mesti gila seks orang yang raba lady gaga tu.. 

ha..nie berita kosmo semalam.. tak kesah la walaupun semalam punya cerita, still nak kongsi dengan korang semua...



PARIS - Penyanyi terkenal yang gemar berpakaian pelik, Lady Gaga terkejut apabila seorang peminat wanita secara tiba-tiba meraba baju di bahagian payu daranya, lapor sebuah akhbar semalam.
Insiden itu berlaku ketika Lady Gaga ingin meninggalkan hotel yang didiaminya di Paris, baru-baru ini.
Wanita terbabit yang memakai sarung tangan kulit berwarna coklat dilihat mendekati Lady Gaga sebelum merabanya.
Semasa kejadian, Lady Gaga yang terkenal dengan lagu Poker Face memakai baju berwarna cerah dan tidak memakai coli.
Baju itu tidak mempunyai butang di bahagian tengah menyebabkan sebahagian payu daranya terdedah.
Dia turut memakai cermin mata hitam. - Agensi

p/s : yang wanita kat luar sana pun kenalah berhati hati ye.. takot jadi perkara macam nie lak kat korang.. yang penting, jangan pakai seksi sangat ye.. =)


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)