HuzairieHusinBlog: Mark Zuckerberg Cakap Honda Accord Sesuai Dengan Zairie Husin

Sunday, December 26, 2010

Mark Zuckerberg Cakap Honda Accord Sesuai Dengan Zairie Husin

Hohoho... sejak bila pulak la zairie husin nie jumpa mark zuckerberg nie...??? entah entah yang mamat mark nie pun tak kenal apa siapa zairie husin nie.. ok.. kalau si mark nie tak kenal siapa zairie husin, meh zairie kenal kan... zairie husin merupakan seorang blogger picisan dari malaysia dan pernah di interview oleh majalah tempe. tak percaya..?? klik sini...

okeh.. berbalik kepada tajuk utama... erm.. bila pulak la yang mark nie cakap kat aku yang aku nie sesuai sangat pakai honda accord nie... lagi pun aku nie baru je register sebagai pekerja yang berdedikasi.. ahaks!

so apa cerita sebenarnya nie derr.... funin reader kau.. ok.. korang pernah join or main application dekat facebook tak..? rasanyer mesti pernah kan.. esspecially yang gurls gurls nie... selalunyer diorang nie akan main game cafe apa entah nama nyer.. lupa lak.. huhu.. 

dan yang terbaru... en zairie husin telah cuba application dekat facebook nie.. application kereta yang sesuai dengan aku nie.. tup tup dia bagi kereta honda accorrd.... perrgghhh... tak beragak derrr.... nak isi minyak full tank accord pun aku rasa tak mampu... nie kan pulak nak pakai... huhu... 

tak percaya..??? zairie husin buktikan... 



see.... pelik betul... tanpa soal selidik.. tup tup honda accord yang keluar.. kalau nak buat application macam nie buar la survey  5-6 soalan ke... tanya la kerja apa... gaji sebulan dalam range berapa.. baru leh suggest kan kereta yang sesuai ngan kita.. betul tak..???

macam macam application dekat  facebook nie.. adoi..

kalau korang nak taw kereta idaman korang apa boleh KLIK SINI..


Anda buat anda dapat.. =)

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)