HuzairieHusinBlog: Misteri Hanis Zalikha | Top Model In Malaysia

Sunday, December 19, 2010

Misteri Hanis Zalikha | Top Model In Malaysia

rasa nye dah tak perlu kot zairie perkenalkan lagi siapa hanis zalikha nie... korang pun kenal kan.. sebelum tu zairie nak tanya korang.. korang kenal dia sebagai blogger atau sebagai model..? seriously zairie cakap, mula mula zairie kenal hanis nie sebagai model.. sebab selalu nampak dia dekat majalah.. majalah mana..?? biarlah rahsia.. erkkk...
..

SUMBER GAMBAR : HMETRO ONLINE

Mula mula masa belum tahu dia nie seorang blogger pernah jugak singgah blog hanis zalikha nie.. 1st impression.. erk..?? kenapa header dia macam nie.. macam tak lawa je.. hehe... tapi bila tengok followers dia.. mak ai... gila kentang lor...!

then.. member pun bagi tahu.. nie lah blog hanis zalikha yang model tu.... owh.. i see... baru den taw... haha... tapi respect la sama dengan hanis zalikha nie.. sibuk mana pun dia, dia tetap update blog dia.. boleh kata tiap tiap hari dia update.. caya lah hanis..!

sebenarnya dah lama jugak dengar pasal misteri hanis zalikha nie kalahkan dato' siti nurhaliza dalam ejen carian nie.. tapi just tak ambil port sangat.. then bila baca hmetro online hari nie, baru rasa macam tertarik nak buat entry pasal nie... dan hanis zalikha berada dalam senarai top10 pencarian individu dalam ejen carian nie... yang manis lagi dia dapat tewaskan dato siti yang berada di rank ke 9.. tak kesah la nombor berapa pun yang penting ada orang cari nama kita.. kan =)

okeh.. nie senarai top 10 individu yang sering dicari di dunia nie.. kredit to hmetro =)

1. Maher Zain (penyanyi antarabangsa)
2. Justin Bieber (penyanyi antarabangsa)
3. Luna Maya (artis Indonesia)
4. Din Beramboi (pelakon/pelawak/penyampai radio)
5. Lady Gaga (penyanyi antarabangsa)
6. Hanis Zalikha (model/blogger/pelajar)
7. Lee Min Ho (pelakon Korea)
8. Adam Lambert (penyanyi antarabangsa)
9. Datuk Siti Nurhaliza (penyanyi/ahli perniagaan)
10. Paul Tan (blogger)


agak agak nya nama aku nie ranking ke berapa ea..? hehehe

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)