HuzairieHusinBlog: Nak Tahu Kenapa Zairie Malas Update Blog?

Thursday, December 9, 2010

Nak Tahu Kenapa Zairie Malas Update Blog?

huh! sangat sibuk sejak kebelakangan ini... bukan sibuk pasal apa.. sudah bekerja... bila dah bekerja kita dah ada satu komitmen dalam diri.. kita kena pegang amanah yang diberikan oleh bos kita.. 

assalamualaikum.....

kalau korang perasaan sebelum nie blog zairie memang sentiasa ter up to date.. tak pernah di biarkan bersawang.. ada je cerita nak kongsi dengan korang semua.. kenapa zairie tak update blog...??? ha... nak cerita la nie... zairie dah bekerja... yahoo..... dah tak mengharapkan duit nuffnang dah.. haha... kalau sebelum nie selalu dok usya earning nuffnang. tak naik naik mesti frust.. sekarang nie malas nak pikir earning nuff tu... kalau ada ada la.. kalau tak ada, tak ada la.... nie pun baru balik kerja.. sangat penat.. nak update pun malas.. kalau ada masa je or tak penat baru zairie update... tapi kalau nak ikutkan dari hari isnin hingga hari jumaat memang zairie sibuk.. sibuk dengan kerja... korang mesti nak tahu kerja apa kan?? tunggu... boleh bikin satu entry lagi... hehe..


kenapa gambar kalendar?? sebab tak sabar nak tunggu hari sabtu dan ahad.. hari cuti..! hehe.. ok la.. penat pun tak hilang lagi... nak mandi pastu solat pastu makan dan pastu tidur.. pastu bangun balik mandi pergi kerja.... cukup bulan income masyuk... hehehe...

ok.. teruskan berblogging.. caya lah!

salam 1 bloggers..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)