HuzairieHusinBlog: Perjalanan Zairie Hari Ini

Sunday, December 12, 2010

Perjalanan Zairie Hari Ini

pejam celik pejam celik sekejap je dah berlalu hari sabtu nie.. rasa macam tak puas je cuti.. aku cadangkan lepas nie apa kata kalau kerja 2 hari cuti 5 hari.. orait tak..?? kalau setuju tinggal kan komen anda di bawah ni.. hehe... 

okeh.. erm.. nak cerita apa ye... hari yang agak memenatkan sungguh.. memenatkan dan best! hang out dengan member member aku.. dah lama dah tak keluar dengan diorang nie.. last keluar pun masa aku masih belajar lagi dekat ipoh.. lepas tu balik je KL semua sibuk.. sibuk dengan  urusan masing masing.. huhu.. 

so.. kemana je aku hari..??? nak tahu..??? jom mengembara bersama zairie.. =)

Hospital Kuala Lumpur

ok.. bertenang ye.. aku tak sakit apa apa pun.. sihat walafiat.. masih mampu mengupdate blog nie.. hehe.. kalau sakit pun aku akan cuba untuk update blog.. buat auto publish banyak banyak.. hehehehe.... ke HKL sekadar melawat rakan sekelas yang kemalangan sebulan yang lalu.. kalau tak silap la..  dulu dia di hospital ipoh.. tapi di pindahkan di HKL atas sebab sebab tertentu.. masa melawat dia tadi, alhamdulillah nampak kemajuan kesihatan nya.. masih berada di tahap kritikal lagi.. tapi lagi baik dari sebelum nie.. harap allah s.w.t memberi kan dia satu semangat yang kuat untuk dia melalui ujian dari-Nya.. amin..


Auto Show PWTC

lepas je balik dari hospital, member aku mintak tunjuk pavillion kat mana.. memang la dia tak tahu sebab dia bukan orang KL.. kalau orang KL tak tahu pavillion kat mana aku bagi je panadol sebiji kat dia.. mesti dia terus ingat.. hehe..

lepas tu aku ngan member member aku terus ke PWTC dengan harapan nak tengok Model model yang cun.. baru tengok kereta lepas tu.. hehehe... memang ramai giler orang.. sesak.. parking pun susah cari.. tadi pun aku parking dekat ngan lorong haji taib.. oopsss...



sampai je kat pwtc tu tertanya tanya jugak... hm.. masuk kena bayor ke...??? sebab aku perasan ada kounter ticket auto show kat atas kepala aku tue.. huhu.. takpe.. aku try pi tengok dulu.. 

tapi................................................................................

oh! kecewa sungguh.. malas nak cakap... try tengok gambar bawah nie...


large lagi aku buat... tak nampak tak tahu la.. hehe...

nampak...??? adult RM20.00... gila lah.. mahal tu.. kalau RM10 aku boleh terima lagi.. nie RM 20.. baik aku pi makan KFC.. dapat snack plate 2 pinggan.. hehe.. so hajat aku nak tengok model model tu terpaksa lah aku lupakan.. maybe niat aku tak elok kot.. pengajaran nya.. lepas nie pasang niat yang baik sebelum nak pergi ke suatu tempat.. 


peminat autoshow yang setia.. RM20 bukan halangan nya.. hm.. kalau dah gaji time tu aku dah masuk dah.. hehe..

Jom Heboh Bukit Jalil

destinasi terakhir aku ke jom heboh.. untuk pengetahuan korang nie lah kali pertama aku menjejekkan kaki aku ke jom heboh nie.. sebelum nie memang aku tak pernah pergi langsung.. sebab tak berminat.. nie pun sebab member member aku beriya nak pergi.. so aku layan je la.. hehe..

hm.. ramai...??? jangan di tanya la ramai ke tak.. kalau dah sampai kat tepi jalan tu penuh kereta.. polis traffic memang suka.. aku tengok banyak gila surat saman.. tu la.. len kali parking di tempat yang betul.. dari kena bayar saman berpuluh puluh tu baik bayar parking yang hanya RM2.. murah dan selamat.. tol track pun tak berani usik kereta korang.. hehe..

tak ambil banyak gambar sangat.. sebab SLR aku habis kodak pulak time tu.. erkk...?? bila pulak SLR pakai kodak..????

so, terpaksa aku pakai kamera nokia 3310 aku nie untuk ambil gambar..hehe.. nak dipendekkan cerita, aku singgah jap kat gerai hotlink nie.. tak tahu la pulak akan ada konsert time tu.. nak blah je dari booth tu, dj tu cakap 'jangan kemana mana kita ada konsert lepas nie.."
aku dah berdiri kat depan kot.. port agak baik pulak tu.. hehe.. so aku tunggu la.. nak tengok konsert punya pasal.. hehe... boleh la.. best la jugak.. artis yang ada time tu tomok, akim and sofaz.. diorang memang best lah.. hehe

jom layan sekeping dua gambar nie.. 









time ni tomok ngah perform.. dia nyayi lagu New Boyz.. gila la.. layan habis.. best la tomok.. hehe.. aku tengok perempuan la yang banyak menjerit.. tomok....!!! i luv u...!!!!




akim lak perform.. dia nyayi lagu apa entah.. lupa lak.. hehe.. akim pun best...!!! time sofaz je aku dah blah.. bahang tu.. pening la aku.. hehe...

pastu balik...


penat kan hari aku hari nie.. penat tapi best..!!!! hari anda pula bagaimana... kongsikan bersama kami di sini.. cewah! hehe

okeh.. 

salam 1 bloggers...

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)