HuzairieHusinBlog: Sakit Hati Dengan P1Wimax

Wednesday, December 1, 2010

Sakit Hati Dengan P1Wimax

salam guys!

huh! sakit hati betul hari dengan P1 Wimax nie.. macam macam hal.. hari nie top up RM10.. semata mata nak call careline dia... dengan harapan  nak berborak dengan operator dia.. tapi hampeh je....

dah la talian 1-300 -  bla bla bla... 1-300 beb! mahal tu.. sesaat berapa dia caj entah... setiap kali kol je operator tu cakap..

" harap maaf... perunding perkhidmatan kami sedang sibuk '

eh...??? sibuk ke pergi mengular.. kau tahu tak customers ko nie ada kerja lain nak kena buat.. kau ingat senang senang ke aku nak membazir kan masa aku yang amat berharga nie kol kau... habis beras je... nanti dapat kol aku nak sound dia.. cakap kalau kerja kau dah tukang jawab kol, buat la kerja tu betul betul... jangan dok buat kerja lain.. korang naik pun sebab pelangan.. so pelanggan kena di utamakan..... faham!

memang nak potong pun....!

itu satu hal.. nie pun ada satu hal lagi yang aku tak puas hati dengan P1Wimax ..

aku dah pakai broadband P1 nie hampir 6 bulan.. memang ok.. tak ada masalah apa apa pun mengenai broadband tu..  tapi........

aku ada bil tertunggak sebulan... malas nak bayar lagi... dia terus suspended aku nyer bil.. terus tak boleh guna... kalau nak guna kena bayar habis... clearkan outstanding bil... tak apa la.. lagi pun berapa je... aku hold lagi.....

dah masuk dah bulan ke berapa entah.. aku pun lupa.. huhu....

check online bill tadi agak terkejut la aku.... apa ke hal la pulak dia caj bulan yang suspended tu... bukan nye aku guna pun.... 1 bulan aku tak usik broadband kau..! kata bayar apa yang perlu je... 

Sangat tak puas hati dengan P1Wimax nie... ahad nie aku nak pergi terminate... potong terus P1...  pakai wireless mamak je.. huhu...


p/s : perbaiki la apa yang customer complain.. untuk kebaikkan korang jugak...


wasalam...

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)