HuzairieHusinBlog: Segmen Terbaru | Blog Saya 3 Tahun Dari Sekarang

Sunday, December 12, 2010

Segmen Terbaru | Blog Saya 3 Tahun Dari Sekarang

hai hai hai... bertemu lagi kita... hehe..! dah macam Dj radio dah aku nie.. hehe.... okeh... dah lama jugak ye zairie tak bukak segmen.. al maklum la.. tengah sibuk sekarang nie.. hehe.. sesibuk mana pun korang tetap dalam ingatan ku..cewah! hehe..


okeh.. cukup lah intro di situ.. zairie nak bukak satu segmen lagi setelah segmen sebelum nya mendapat sambutan yang hangat dari korang.. thanks korang.. sayang korang lebih la...! hehe


ok.. kali nie zairie nak buat satu segmen yang agak perlu berfikir sikit.. zairie nak buat satu segmen kemana hala tuju korang sebagai seorang blogger... 


ok.. apa yang perlu buat.....?? mudah je.. 


1. buat satu entry khas mengenai blog korang..


2. tajuk entry tu mesti ' blog saya 3 tahun dari sekarang
(perkataan saya tu korang nak tukar dengan nama korang pun tak kesah.. janji maksud tak lari.. hehe)


3. copy banner zairie  yang nie.. masukkan dalam entry korang tu..








4. dalam entry tu, korang cerita la 3 tahun lagi macam mana rupanya blog korang tu... korang target berapa follower pada masa tu..? post dah berapa banyak.. cerita la pape pun.. tak kesah... korang punya hala tuju blog...


5. dah siap, tinggalkan link korang kat sini


senang kan...???  hehe..

sebagai permulaan.. zairie akan mulakan dulu.. tunggu la entry tu nanti.. hehe..


nak baca klik sini =)

salam 1 bloggers..

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)