HuzairieHusinBlog: Senarai 10 Bloggers (03-12-10) Edisi Kenali Blogger

Saturday, December 4, 2010

Senarai 10 Bloggers (03-12-10) Edisi Kenali Blogger

salam semua... 

penat nyer hari nie.. baru balik dari kerja... besok kerja lagi... tak apa.. mencari rezeki yang halal penat pun tak pe.. hehe.. so, macam mana hari nie...?? dah kenal dah blogger yang zairie introduce kat korang...??? kalau still yang masih belum jengok lagi mereka, boleh klik link di bawah...

sharing is caring kan... :D


ok.. nie link blogger yang zairie sempat buat untuk hari nie... kalau blog korang masih belum ada lagi, harap bersabar ye.. insyaallah zairie akan cuba cepat siap kan.... insyaallah...

  1. myra ayreen
  2. chentamaya
  3. mencari isteri
  4. sha
  5. ieda al-habsyi
  6. nesloo
  7. papa izz
  8. kembatolo
  9. ina young
  10. deqdeq
ok.. cukup la untuk hari ini.. 10 blogger dulu... zairie buat entry nie pun mengikut siapa yang hantar permalink kat comment box zairie... yang dah hantar tu, jangan risau.. zairie tetap aka buat.. sabar ye... ni baru 1/4 daripada yang join... hehe

p/s: walaupun dah deadline 'saya nak join kenali blogger oleh zairie', tapi masih ada yang join.. tak apa.. zairie tetap akan buat... tapi lama sikit la.. banyak waiting list yang beratur nie.. hehe...sekali lagi zairie ucapkan terima kasih banyak banyak kerana menyokong apa yang zairie lakukan nie.. sangat terharu dengan sokongan yang diberikan... tanpa korang blogger yang setia siapa lah zairie ni.. cewah! hehe

selamat berblogging.. :-)


0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)