HuzairieHusinBlog: Senarai Bloggers (04-12-10) Edisi Kenali Blogger's

Sunday, December 5, 2010

Senarai Bloggers (04-12-10) Edisi Kenali Blogger's

salam 1 blogger's .

agak lewat sikit update malam nie ye.. tapi tak apa.. kalau tak sempat entry nie malam nie, boleh baca esok pagi.. hehe.. tapi esok ahad.. korang bukan kerja kan.. mesti tidur lewat punya.. hehe..

ok.. mana yang tak sempat singgah kawan kawan blogger kita hari nie, zairie list kan senarai blogger untuk hari ni.. kalau nama korang tak ada lagi next day insyaallah ada... esok zairie buzy jugak.. banyak benda nak kena buat... isnin nie ada interview... tak buat persediaan apa apa lagi nie.. hehe...

sponsered image by piiown

  1. nik mardhiah
  2. zacxreena
  3. aima
  4. nieza micha
  5. shaofie
  6. liz
  7. miss mirror
  8. farah
  9. emylyana
ok.. 9 la dulu ea.. esok esok mesti up sikit.. insyaallah... so apa lagi.. jom singgah blog dorang.. :-)

p/s : nak gi tengok blog seorang blogger ni jap.. hehe

0 orang gemar komen entry aku:

Post a Comment

Luahkan Isi Hati Anda Di Ruangan Komen Ini. Saya Amat Hargainya. =)